Narbutas Arcipelago Wood veteäytymistila

tiistai 21. toukokuuta 2019

Arcipelago Wood

Nykyiset toimistot tarvitsevat monikäyttöisiä työtiloja, joissa työntekijöillä on parhaat mahdollisuudet toimia monessa eri työtehtävissä. Arcipelago Wood oleskelutila toimii täydellisenä vetäytymistilana avotoimistossa. On tärkeää, että avotoimistoissa on mahdollisuus yleisiin kokoustiloihin, joissa voidaan käydä tiimin tai asiakkaiden kanssa palavereita. Toimitilaa voi hyödyntää myös yksityiseen käyttöön, kun työntekijä tarvitsee rauhaa muusta melusta keskittyäkseen omaan työhönsä.

Suunnittelu

Arcipelago Wood on italialaissuunnittelijoiden Baldanzi & Novellin suunnittelema. Esteettinen design, sileä muoto ja luonnolliset materiaalit tuo lämpimän tunnelman toimistoosi.

Mukavuus

Suunnittelijakaksikko Baldanzi & Novelli vertailevat vetäytymistilaansa saareen, joka tarjoaa kutsuvan pakomatkan arjen melusta. Woodin korkeat äänenvaimennuspaneelit tarjoavat suojaa taustamelulta, samalla istuimet luovat mukavan ja yksityisen työtilan työntekijälle.

”Arcipelago Wood on kuin saari keskellä avointa merta. Saari, josta löydät yksityisen tilan itsellesi, jossa voit keskittyä rauhassa.” – Suunnittelijat Baldanzi & Novelli

Summary text above this line. Drag to move.

Valitse Arcipelago Woodin värit juuri yrityskuvasi mukaiseksi

 

Mukauta yrityksesi mukaiseksi

Yhdistämällä luonnollisia materiaaleja tiettyjen värien kanssa luo positiivisen vaikutelman työntekijöiden mieleen sekä tuotteliaisuuteen. Arcipelago Wood on yhdistelmä tammiviiluvaneria, joka luo luonnollisen ja harmonisen elementin. Voitte vapaasti valita tuotemateriaalit ja väriyhdistelmät laajasta värivalikoimasta,jolla taataan sopivuus toimistoonne.

Tekninen info

Voit lukea lisää Arcipelago Wood vetäytymistilasta klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Arcipelago Wood

 

Tuomas Hyryläinen
Perustaja ja toimitusjohtaja
Puh: +35850 514 5309
Email: tuomas.hyrylainen@tilaan.com

Tila Partnerit Oy, tuttavallisemmin Tila, on vuonna 1995 perustettu suomalainen perheyhtiö. Tuomme maahan kalusteita ja valaisimia toimistoihin, ravintoloihin, hotelleihin sekä hoiva- ja opetustiloihin. Olemme puolueeton kotimainen hankinta- ja logistiikkapartneri, jolla on laaja kumppaniverkosto.