+Halle Nest System -pöytäsarja

tiistai 21. toukokuuta 2019

Loputtomia mahdollisuuksia

+Halle esittelee uuden Nest System -pöytäsarjan, joka on ruotsalaisen design studio Form Us With Loven suunnittelema. Pöydissä on käytännöllinen modulaarinen muotoilu, jonka avulla pöydät saa asetettua moneen eri tyyliin. Nest System -sarjan pöydät ovat jatkumoa suositulle Nest -sarjalle.

Sarjan sohvat, pöydät ja tuolit ovat saataville korkeina ja matalina. Tyylikkäässä mallissa yhdistetään toimitilakalusteiden toiminnallisuus julkisten tilojen rentouteen.

Sarja on suosittu avotoimistoissa, sillä ne rohkaisevat käyttäjiä työskentelemään korkeiden työtuolien ja pöytien ääressä, joiden avulla luodaan tunnelma rennosta sekä henkilökohtaisesta tilasta.

Tärkein ominaisuus uusissa pöydissä on niiden monikäyttöisyys.+Halen pöytäsystemii sopii tilaan kuin tilaan.

Modulaarinen ratkaisu

Perinteiset avotoimistotilat kamppailevat tilojen hyödyntämisen kanssa.  Modulaarisella pöytäratkaisulla käyttäjät pystyvät asettamaan keskipisteen, jonka äärellä kaikki voivat helposti kokoontua. Koko yrityksen istuminen yhdessä pöydän äärellä on vahva ja symbolinen osoitus yrityksen yhteisöllisyydestä työntekijöille, vaikka työntekijät haluavatkin joustavuutta ja avointa tilaa työpaikoilleen.

”Halusimme pöytien olevan apuväline, jolla toimitiloissa yhteisöt pystyisivät helposti kerääntymään yhteen.”

– Martin Halle, +Hallen luovajohtaja.

Vielä muutama vuosi sitten toimitiloja suunniteltiin viiden vuoden käyttötarkoitukseen. Tänä päivänä se on alle kolme. Toimitilakalusteiden jatkuva hankintatarve on epäekologista sekä turhauttavaa. Tämä pöytäsysteemi on kestävä ratkaisu, joka on tarkoitettu nopeaan muutokseen.

Pöydät ovat helppo asentaa ja niitä voi laajentaa tai lyhentää tarpeen mukaan. Pöytiin voidaan tilauksesta asentaa pistorasiat, jotta pöytiin saadaan lisättyä latauspisteet. Pöydät tarjoavat yksinkertaisen modulaarisen ratkaisun kaikille toimitiloille.

Sinä päätät

Jonas Petterson, design studio Form Us With Loven perustaja ja toimitusjohtaja, koki uuden design ratkaisun syntyneen heidän aiempien toimitilakalusteiden käyttökokemuksista. ”Näimme kuinka Nest -sarja nosti käyttäjien tuotteliaisuutta toimitiloissa. Seisomakorkeudella olevat tuolit, joihin pystyi nojaamaan tai istumaan toi uudenlaista dynaamisuutta tiloihin. Halusimme lisätä dynaamisuuden tunnetta uusilla Nest System -pöydillä.”

Käyttäjät tarvitset toimistokalusteita, joita pystytään hyödyntämään useissa eri tiloissa. Nest

System on yksi kestävä kokonaisuus, jonka osista pystyy luomaan monia luovia ratkaisuja toimitiloihin.

Miten sinä hyödyntäisit Nest System -pöytiä?

Suunnittelijat

Form Us With Love on kansainvälinen design studio, joka perustettiin vuonna 2005. Se on perustamisesta lähtien keskittänyt intohimonsa luomaan sisustusmuotoilua mahdollisimman laajalle ja monipuoliselle käyttäjäkunnalle. Studion ytimessä muotoilusuunnittelu toteutuu yhdistämällä perinteiset luovat käytännöt strategiseen lean-filosofiaan.

Tekninen info

Voit lukea lisää Nest System –pöytäsarjasta klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Nest System Table

Tuomas Hyryläinen
Perustaja ja toimitusjohtaja
Puh: +35850 514 5309
Email: tuomas.hyrylainen@tilaan.com

Tila Partnerit Oy, tuttavallisemmin Tila, on vuonna 1995 perustettu suomalainen perheyhtiö. Tuomme maahan kalusteita ja valaisimia toimistoihin, ravintoloihin, hotelleihin sekä hoiva- ja opetustiloihin. Olemme puolueeton kotimainen hankinta- ja logistiikkapartneri, jolla on laaja kumppaniverkosto.