Narbutas Arcipelago Wood veteäytymistila

tiistai 21. toukokuuta 2019

Arcipelago Wood

Nykyiset toimistot tarvitsevat monikäyttöisiä työtiloja, joissa työntekijöillä on parhaat mahdollisuudet toimia monessa eri työtehtävissä. Arcipelago Wood oleskelutila toimii täydellisenä vetäytymistilana avotoimistossa. On tärkeää, että avotoimistoissa on mahdollisuus yleisiin kokoustiloihin, joissa voidaan käydä tiimin tai asiakkaiden kanssa palavereita. Toimitilaa voi hyödyntää myös yksityiseen käyttöön, kun työntekijä tarvitsee rauhaa muusta melusta keskittyäkseen omaan työhönsä.

Suunnittelu

Arcipelago Wood on italialaissuunnittelijoiden Baldanzi & Novellin suunnittelema. Esteettinen design, sileä muoto ja luonnolliset materiaalit tuo lämpimän tunnelman toimistoosi.

Mukavuus

Suunnittelijakaksikko Baldanzi & Novelli vertailevat vetäytymistilaansa saareen, joka tarjoaa kutsuvan pakomatkan arjen melusta. Woodin korkeat äänenvaimennuspaneelit tarjoavat suojaa taustamelulta, samalla istuimet luovat mukavan ja yksityisen työtilan työntekijälle.

”Arcipelago Wood on kuin saari keskellä avointa merta. Saari, josta löydät yksityisen tilan itsellesi, jossa voit keskittyä rauhassa.” – Suunnittelijat Baldanzi & Novelli

Summary text above this line. Drag to move.

Valitse Arcipelago Woodin värit juuri yrityskuvasi mukaiseksi


Mukauta yrityksesi mukaiseksi

Yhdistämällä luonnollisia materiaaleja tiettyjen värien kanssa luo positiivisen vaikutelman työntekijöiden mieleen sekä tuotteliaisuuteen. Arcipelago Wood on yhdistelmä tammiviiluvaneria, joka luo luonnollisen ja harmonisen elementin. Voitte vapaasti valita tuotemateriaalit ja väriyhdistelmät laajasta värivalikoimasta,jolla taataan sopivuus toimistoonne.

+Halle Nest System -pöytäsarja

tiistai 21. toukokuuta 2019

Loputtomia mahdollisuuksia

+Halle esittelee uuden Nest System -pöytäsarjan, joka on ruotsalaisen design studio Form Us With Loven suunnittelema. Pöydissä on käytännöllinen modulaarinen muotoilu, jonka avulla pöydät saa asetettua moneen eri tyyliin. Nest System -sarjan pöydät ovat jatkumoa suositulle Nest -sarjalle.

Sarjan sohvat, pöydät ja tuolit ovat saataville korkeina ja matalina. Tyylikkäässä mallissa yhdistetään toimitilakalusteiden toiminnallisuus julkisten tilojen rentouteen.

Sarja on suosittu avotoimistoissa, sillä ne rohkaisevat käyttäjiä työskentelemään korkeiden työtuolien ja pöytien ääressä, joiden avulla luodaan tunnelma rennosta sekä henkilökohtaisesta tilasta.

Tärkein ominaisuus uusissa pöydissä on niiden monikäyttöisyys.+Halen pöytäsystemii sopii tilaan kuin tilaan.

Modulaarinen ratkaisu

Perinteiset avotoimistotilat kamppailevat tilojen hyödyntämisen kanssa.  Modulaarisella pöytäratkaisulla käyttäjät pystyvät asettamaan keskipisteen, jonka äärellä kaikki voivat helposti kokoontua. Koko yrityksen istuminen yhdessä pöydän äärellä on vahva ja symbolinen osoitus yrityksen yhteisöllisyydestä työntekijöille, vaikka työntekijät haluavatkin joustavuutta ja avointa tilaa työpaikoilleen.

”Halusimme pöytien olevan apuväline, jolla toimitiloissa yhteisöt pystyisivät helposti kerääntymään yhteen.”

– Martin Halle, +Hallen luovajohtaja.

Vielä muutama vuosi sitten toimitiloja suunniteltiin viiden vuoden käyttötarkoitukseen. Tänä päivänä se on alle kolme. Toimitilakalusteiden jatkuva hankintatarve on epäekologista sekä turhauttavaa. Tämä pöytäsysteemi on kestävä ratkaisu, joka on tarkoitettu nopeaan muutokseen.

Pöydät ovat helppo asentaa ja niitä voi laajentaa tai lyhentää tarpeen mukaan. Pöytiin voidaan tilauksesta asentaa pistorasiat, jotta pöytiin saadaan lisättyä latauspisteet. Pöydät tarjoavat yksinkertaisen modulaarisen ratkaisun kaikille toimitiloille.

Sinä päätät

Jonas Petterson, design studio Form Us With Loven perustaja ja toimitusjohtaja, koki uuden design ratkaisun syntyneen heidän aiempien toimitilakalusteiden käyttökokemuksista. ”Näimme kuinka Nest -sarja nosti käyttäjien tuotteliaisuutta toimitiloissa. Seisomakorkeudella olevat tuolit, joihin pystyi nojaamaan tai istumaan toi uudenlaista dynaamisuutta tiloihin. Halusimme lisätä dynaamisuuden tunnetta uusilla Nest System -pöydillä.”

Käyttäjät tarvitset toimistokalusteita, joita pystytään hyödyntämään useissa eri tiloissa. Nest

System on yksi kestävä kokonaisuus, jonka osista pystyy luomaan monia luovia ratkaisuja toimitiloihin.

Miten sinä hyödyntäisit Nest System -pöytiä?

Suunnittelijat

Form Us With Love on kansainvälinen design studio, joka perustettiin vuonna 2005. Se on perustamisesta lähtien keskittänyt intohimonsa luomaan sisustusmuotoilua mahdollisimman laajalle ja monipuoliselle käyttäjäkunnalle. Studion ytimessä muotoilusuunnittelu toteutuu yhdistämällä perinteiset luovat käytännöt strategiseen lean-filosofiaan.

Tervetuloa Tilan uusille kotisivuille!

tiistai 21. toukokuuta 2019

                                                     

Tilan kotisivut on nyt avattu täysin uudisteltuina. Sivustoltamme löydät kuvia ja tietoja palveluistamme, tuotteistamme, mallistoistamme, referensseistämme ja ideapankin mahdollisista suunnittelutoteutuksista, jotka toivoisit meidän toteuttavan.

Olemme valinneet kotisivuillemme valmistajien parhaat tuotteet: yli 1000 tuotetta ja 8000 kuvaa. Kustakin tuotteesta on ladattavissa lisäinfoa, joten sinun ei välttämättä tarvitse etsiä tätä tietoa valmistajien kotisivuilta. Sivustomme mukautuu käyttäjän laitteen mukaan ja kalustesisältömme näkyy kauniin laadukkaana niin työkoneelta kuin mobiililta. Helppoa, kätevää ja nopeaa.

Tuotteet ja tilamallistot  saat helposti löydettyä suodattimiemme avulla. Pystyt tallentamaan tuotteita ja tiloja, jotka voit ladata tiedostona.  Liitä tiedostot tarjouspyyntösi, jotta pystymme auttamaan sinua projektisi kanssa entistä tehokkaammin. Meiltä saat tilattua niin kalusteet, valaisimet, akustiikkatuotteet, erikoiskalusteet, av-laitteet kuin verhot ja matotkin. Toimitamme kokonaisuuksia, kun haluat tilata kaikki yhdeltä toimittajalta taloudellisesti ja turvallisesti. Toteutamme niin pienet kuin suuretkin projektit aina asiakkaan etuja ajatellen.

Emme ole suunnittelutoimisto, mutta autamme suunnittelijoita ja asiakkaita löytämään sopivimmat tuotteet kuhunkin projektiin edullisesti. Projektissa usein tärkeimpänä tehtävänämme on nivoa suunnittelijan visio ja asiakkaan budjetti yhteen. Tämän teemme laajan mallistomme ja kymmenien työvuosien kokemuksen avulla.

Toivomme, että löydät sivuistamme kaiken mahdollisen informaation seuraavaan projektiisi entistä helpommin. Kotisivuthan eivät ole koskaan valmiita ja tulemme päivittämään sivustoa ja sähköistä asiointia kehitetään jatkuvasta palvelemaan sinua entistä paremmin.

Tulemme panostamaan referenssiosioon tuomalla esille lähivuosien projektit sekä tuomalla esille vanhoja asiakasprojektejamme, jossa pääset lukemaan aidot mielipiteet asiakkailta, miten sisustussuunnittelu ja kalustevalinta ovat aidosti vaikuttaneet asiakkaiden tiloihin vuosien myötä.

Otamme ilomielin vastaan palautetta, kysymyksiä, ruusuja ja risuja, kehitysehdotuksia ja ideoita vastaan!  Lähetä viestisi osoitteeseen info@tilaan.com.

Avasimme myös omat Facebook ja Instagram-sivut, jonne lisäilemme ajankohtaisia kuvia tuotteistamme sekä projekteistamme. Lisäksi voitte tilata uutiskirjeemme, jossa kerromme lisää toiminnastamme, projekteistamme ja designkalusteiden tuoreista uutisista ja trendeistä. Uutiskirjeen ja sosiaalisten kanavien tilaaminen onnistuu helposti sivujen alaosassa olevasta kentästä.

Aurinkoista ja rentoa kesää kaikille!

Ystävällisin terveisin,