Tervetuloa Tilan uusille kotisivuille!

tiistai 21. toukokuuta 2019

                                                     

Tilan kotisivut on nyt avattu täysin uudisteltuina. Sivustoltamme löydät kuvia ja tietoja palveluistamme, tuotteistamme, mallistoistamme, referensseistämme ja ideapankin mahdollisista suunnittelutoteutuksista, jotka toivoisit meidän toteuttavan.

Olemme valinneet kotisivuillemme valmistajien parhaat tuotteet: yli 1000 tuotetta ja 8000 kuvaa. Kustakin tuotteesta on ladattavissa lisäinfoa, joten sinun ei välttämättä tarvitse etsiä tätä tietoa valmistajien kotisivuilta. Sivustomme mukautuu käyttäjän laitteen mukaan ja kalustesisältömme näkyy kauniin laadukkaana niin työkoneelta kuin mobiililta. Helppoa, kätevää ja nopeaa.

Tuotteet ja tilamallistot  saat helposti löydettyä suodattimiemme avulla. Pystyt tallentamaan tuotteita ja tiloja, jotka voit ladata tiedostona.  Liitä tiedostot tarjouspyyntösi, jotta pystymme auttamaan sinua projektisi kanssa entistä tehokkaammin. Meiltä saat tilattua niin kalusteet, valaisimet, akustiikkatuotteet, erikoiskalusteet, av-laitteet kuin verhot ja matotkin. Toimitamme kokonaisuuksia, kun haluat tilata kaikki yhdeltä toimittajalta taloudellisesti ja turvallisesti. Toteutamme niin pienet kuin suuretkin projektit aina asiakkaan etuja ajatellen.

Emme ole suunnittelutoimisto, mutta autamme suunnittelijoita ja asiakkaita löytämään sopivimmat tuotteet kuhunkin projektiin edullisesti. Projektissa usein tärkeimpänä tehtävänämme on nivoa suunnittelijan visio ja asiakkaan budjetti yhteen. Tämän teemme laajan mallistomme ja kymmenien työvuosien kokemuksen avulla.

Toivomme, että löydät sivuistamme kaiken mahdollisen informaation seuraavaan projektiisi entistä helpommin. Kotisivuthan eivät ole koskaan valmiita ja tulemme päivittämään sivustoa ja sähköistä asiointia kehitetään jatkuvasta palvelemaan sinua entistä paremmin.

Tulemme panostamaan referenssiosioon tuomalla esille lähivuosien projektit sekä tuomalla esille vanhoja asiakasprojektejamme, jossa pääset lukemaan aidot mielipiteet asiakkailta, miten sisustussuunnittelu ja kalustevalinta ovat aidosti vaikuttaneet asiakkaiden tiloihin vuosien myötä.

Otamme ilomielin vastaan palautetta, kysymyksiä, ruusuja ja risuja, kehitysehdotuksia ja ideoita vastaan!  Lähetä viestisi osoitteeseen info@tilaan.com.

Avasimme myös omat Facebook ja Instagram-sivut, jonne lisäilemme ajankohtaisia kuvia tuotteistamme sekä projekteistamme. Lisäksi voitte tilata uutiskirjeemme, jossa kerromme lisää toiminnastamme, projekteistamme ja designkalusteiden tuoreista uutisista ja trendeistä. Uutiskirjeen ja sosiaalisten kanavien tilaaminen onnistuu helposti sivujen alaosassa olevasta kentästä.

Aurinkoista ja rentoa kesää kaikille!

Ystävällisin terveisin,

 

Tuomas Hyryläinen
Perustaja ja toimitusjohtaja
Puh: +35850 514 5309
Email: tuomas.hyrylainen@tilaan.com

Tila Partnerit Oy, tuttavallisemmin Tila, on vuonna 1995 perustettu suomalainen perheyhtiö. Tuomme maahan kalusteita ja valaisimia toimistoihin, ravintoloihin, hotelleihin sekä hoiva- ja opetustiloihin. Olemme puolueeton kotimainen hankinta- ja logistiikkapartneri, jolla on laaja kumppaniverkosto.